Airco service

Bij ons bent u geen nummertje, Behalve nummer 1

Een airco houdt de conditie van de lucht in de gaten en regelt én koelt het interieur van de auto door middel van bediening op het dashboard. Een automatisch airco-systeem kan zelf de temperatuur in het interieur regelen. Een handmatige airco koelt alleen als je zelf iets instelt.

Een airco-systeem werkt d.m.v. het samenpersen en weer laten verdampen van koelmiddel. Daarbij wordt vocht aan de interieurlucht onttrokken.
Gebruik de airco minimaal één keer per maand. Maak je geen zorgen, als er damp uit de ventilatie-openingen komt. Dit is normaal en wordt veroorzaakt door de snelle afkoeling van lucht. Verwijder 's winters vóór de koude start eerst alle sneeuw en ijs van de luchtinlaat. Alleen dan kan je airco goed functioneren. In verband met mogelijke aantasting van het milieu door lekkage van koelmiddel mogen eventuele reparaties alleen worden uitgevoerd door een bevoegd autobedrijf, en wij zijn dat.

Onderhoud

Wij als erkend bedrijf mogen en kunnen uw airco installatie perfect repareren en onderhouden. Wij zijn in het bezit van de modernste apparatuur om dit te kunnen uitvoeren. Kom langs voor een gratis aircocheck en u weet binnen enkele minuten of uw airco nog goed werkt.

Autobedrijf Robert Nijenhuis

  • Betaalbaar onderhoud voor alle automerken- en typen
  • Goed opgeleide monteurs
  • Persoonlijke aandacht en advies
  • U behoudt bij ons uw fabrieksgarantie
  • Pech onderweg service door heel Europa bij regulier onderhoud